Αρχική

Καλωσήλθατε στον Ιστότοπο της «Άγγελος Λυκούδης Α.Μ.Ε.»

Η εταιρεία «Άγγελος Λυκούδης Α.Μ.Ε.» ιδρύθηκε το 1984. Από τότε η εταιρεία έχει επεκταθεί και έχει γίνει μία από τις πιο εξειδικευμένες επιχειρήσεις μεταφορών βαρέων φορτίων. Ο στόλος της εταιρείας διαθέτει φορτηγά, γερανούς και πολυαξονικές νταλίκες ώστε να μεταφέρει βαρέα και υπερμεγέθη φορτία στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη.

Μεταφέρουμε υπερμεγέθη και ογκώδη φορτία σε τακτική βάση και συμβουλεύουμε-καθοδηγούμε συνεχώς διάφορα μεγάλα σχέδια-πρότζεκτ βαρέων μεταφορών.

Χάρη στην εκτενή εμπειρία μας και στις γνώσεις μας στον τομέα των μεταφορών, είμαστε ειδικευμένοι στη παροχή συμβουλών για τον καλύτερο τρόπο μεταφοράς ογκωδών φορτίων. Λαμβάνουμε υπόψη τα πάντα, από την ασφάλεια ως την οικονομία, εξασφαλίζοντας έτσι τη μικρότερη δυνατή δαπάνη και τα χαμηλότερα έξοδα.

Με πλήρη ομάδα φορτηγών και τρέιλερ διαθέσιμα 24 ώρες τη μέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα και την δυνατότητα να δουλεύουμε σε όλη την Ελλάδα και Ευρώπη, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η εταιρεία «Άγγελος Λυκούδης  Α.Μ.Ε.» είναι ικανή να σας βοηθήσει με όποιο μεταφορικό σχέδιο έχετε στο μυαλό σας.