Εξοπλισμός

Στον ιδιόκτητο στόλο μας συγκαταλέγονται ειδικά μεταφορικά οχήματα και ανυψωτικά μηχανήματα ακριβείας, που σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία μας στις ειδικές μεταφορές αποτελεί εγγύηση για τον πελάτη τόσο για μεταφορές στην Ελληνική επικράτεια, όσο και στο εξωτερικό.

Διαθέτουμε από τα μεγαλύτερα παπαγαλάκια στην αγορά, όπως Palfinger 66 ton σε τετραξονικό όχημα με συρόμενη νταλίκα και Fassi 900 ton σε τετραξονικό τράκτορα ΜΑΝ 41502 8Χ6, με δυνατότητα επιλογής της κατάλληλης νταλίκας για κάθε περίπτωση σε οποιοδήποτε μέρος και ειδικά σε ανώμαλα εδάφη και σε εργοτάξια υπό κατασκευή.

Μέριμνά μας είναι να παρέχουμε στον πελάτη την δυνατότητα να έχει τα λιγότερα δυνατά έξοδα μεταφοράς, αλλά και την σιγουριά για την επιτυχή ολοκλήρωση ακόμα και των πιο δύσκολων μεταφορών με υψηλής ποιότητας παροχές και εξυπηρέτηση.

Συνεχείς επενδύσεις στο στόλο μας, εγγυώνται ότι διαθέτουμε συνεχώς τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό.

Όλα τα προαναφερθέντα δεν θα μπορούσαν να είναι υπαρκτά χωρίς το κατάλληλο προσωπικό. Για αυτό η εταιρεία μας εξ’ αρχής στηρίχθηκε στο υπεύθυνο, αξιόπιστο και καταρτισμένο προσωπικό της που πρωταρχική του προτεραιότητα είναι η ικανοποίηση του πελάτη.

Η εταιρείας μας απασχολεί σήμερα 20 στελέχη. Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, οι οδηγοί, οι χειριστές, το βοηθητικό προσωπικό και οι τεχνικοί, είναι προσεκτικά επιλεγμένοι και διακρίνονται για τις ικανότητές τους, το ήθος και την αφοσίωση στην εργασία τους, αλλά και για τον σεβασμό προς τους πελάτες και τους συνεργάτες μας.

Τέλος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι εξειδικευμένα στελέχη της εταιρείας μας, με σημαντική εμπειρία στον κλάδο της ειδικής μεταφοράς και των ανυψώσεων, βρίσκονται στη διάθεσή σας, οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε, για τη διενέργεια μίας συνάντησης, με στόχο την ενημέρωση και πληροφόρησή σας.